Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Állathoroszkóp - Mérleg

2010.07.12

Állathoroszkóp - Mérleg

Mérleg ( szeptember 24.  -  október 23. )

 

A Mérleg jegyében született kutya ösztönösen a lelki egyensúlyra, belső békére törekszik. Ezeket a tulajdonságokat tekintve akár buddhista is lehetne. De nem az.

 

Jellemzően barátságos, társaságkedvelő teremtés a Mérleg kutya is. Emberrel, állattal egyaránt jól kijön. Ha elhanyagolják, képes meglehetősen hangosan megosztani a világgal mellőzöttségét.

 

Tehát ha kevés időnk van rá, akkor inkább válasszunk kitömött kutyát, az ugyanis sokkal kevesebb törődést igényel. És még a szőre is kevésbé hullik. Megfelelő társaságban viszont határtalan a jókedve és az öröme.

 

A jegy szülöttje lehet bár szemrevaló, csinos pofival megáldott kutyus, egyéb fontos erényei közé tartozik, hogy megfelelő trenírozással igen könnyen engedelmes, szófogadó ebet faraghatunk belőle. A Mérleg kutya tehát nem csak szép, hanem okos is. Mint minden Mérleg kedvenc, a Mérleg kutya is elfogulatlan gazdája iránt és az ember legjobb barátjának sem utolsó.

 

Rossz tulajdonságai között első helyen kell megemlítenünk dönteni nem tudó, határozatlan természetét. Ha egyszerre egynél több csontot kap, már nem tudja, melyiket kezdje először rágcsálni. De a döntést azért hagyjuk rá: végül is a horoszkópja szerint magas kutya-IQ-val rendelkezik.

 
 

 


Utolsó kép


Archívum

Naptár
<< November / 2019 >>