Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


stílus turbó

2010.05.27

Vállalható vállak:

Ha vékony a testalkatod, akkor a sportos, szűk pólók helyett a csajos holmik közül válogass! Az idén divatos, válltöméses blézerhez húzz szűk farmert, bokacsizmát, és kész is a vagány szerkó. "A 80-as évek inspirálta formavilág azonban nem csak a vékony lányoknak előnyös- állitja Dóra.

-Ugyanis optikailag karcsubbnak mutatja a derekat, és a keskeny felsőtest palástolásában szintén alkalmazható."

Nem mellékes kellékek:

A keskeny válladatlegegyszerűbben a kiegészitőkkel leplezheted. A szines tollak, a vagány kitűzők, a nagyméretű szegecsek és masnik remekül feldobják az egyszerű szetteket. Persze nem kell paradicsommadárnak öltöznöd, a látványos aproságokkal bánj finoman!

Csőnaci és basabugyogó:

Vékony, hosszú lábra kötelező viselet a szűk farmer, a leggings és a szuperdivatos mély ülepű, szükitett szárú háremnadrág. "A farmer és a szövet basanadrág modell alkaton mutat jól. Ám a lágy esésű darabokat egyenes szabású felsővel, vga ytunikával azok is felvehetik, akik pár pluszkilóval küzdenek-javasolta Dóra. - Ha nőiesen telt formákkal büszkélkedsz, akkor bő felsőkkel bevállalhatsz egy sötét szinű, fényes cicanacit is. Akkor lesz ultraszexi a szerelésed, ha magas sarkúval cipővel kombinálod."


 

 
 

 


Utolsó kép


Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>