Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


horoszkóp

2010.05.26

Vízöntő

Először jöjjön a munka, csak aztán gondolhatsz a szórakozásra. Kezdd komolyan venni az iskolát. A  közös tanulás csak hasznodra vállhat. 10-e körül nagy érzelmi viharokra számíthatsz. Mindeketten ugyan azt érzitek, a megértéséhez, a közös hullámhosszhoz mégis kanyargó út vezet. A sírást nem kerülheted el.

 

Halak

Kellemes napokra számíthatsz, még egy helyes srácot is az utadba sodorhat a sors. Az iskolába legyél bátor: ha tudsz valamit, bátran jelentkezz. Hidd el, megéri. 10-e után azonban fogd vissza kicsit magad, nehogy a tanárok azt gondolják, hogy túlzottan pedálozol.

 

Kos

A kost mindig szétveti az energia.Így van, ugye? De azérz te most mégis olyan vagy, akár egy szunyókáló maci. Ne aggódj, a hónap második felében magadhoz térsz. Otthon és az edzésen éld ki magad, a suliban viselkedj visszafogottan, ne kockáztass.

 

Bika

Nehéz elhinni, de mostanában elsősorban magadra fogsz gondolni. Ez lesz a helyzet a hónap első felében. Aztán észreveszed majd a többieket is. Vigyázz a pénzedre, legyél takarékos.

 

Ikrek

Jó hír: a barátnőd és közted minden korábbinál nagyobb lesz az összhang. Te leszel a bulik királynője. A sulit illetően egyet javasolhatunk: tanulj, tanulj! A tanárok rádszállnak, mutasd meg nekik, mit tudsz.

 

Rák

A barátság terén nem a legjobban alakulnak a dolgok, nem igazán vagytok képesek elfogadni egymás álláspontját. Vegyél egy kicsit vissza, és nézz magadba. Ezzel sokkal többet érsz el, mintha nyomulsz. Vállalj kiselőadást a suliban, a tanár díjazni fogja.

 

Oroszlán

Mostanában sok időt töltesz a magányos olvasással, zenehallgatással. Nem kell aggódnod, mindez nem befolyásolja negatívan a baráti kapcsolataidat. Ez a visszavonultság nem is tart majd sokáig. Az iskolában ne vitázz a tanárokkal, most nincs szükséged efféle konfliktusokra.

 

Szűz

Számos klassz meglepetés vár rád. A barátnőd meglep valamivel, egy helyes sráctól levelet kapsz. Sőt még az is meglehet, hogy a lottón nyersz. A suliban is jól alakulnak a dolgaid, de azért ne pihenj a babérjaidon. Vállalj plussz feladatot.

 

Mérleg

Békülj ki a barátnőddel, még akkor is, ha alaposan visszaélt a bizalmaddal. A suliban vállalj minél több feladatot, ne aggódj, bírni fogod energiával. Egy stílustanács: nézz körül a bolhapiacon.

 

Skorpió

Összpontosíts az iskolai ügyekre. Fogj bele néhány nagyobb cél megvalósításába, és a kisebb részkudarcok se csüggesszenek el. Ne engedd, hogy a bráti körödben eluralkodjon a féltékenység és harag. A jóindulatod mindenkit kedvezően befolyásol majd.

 

Nyilas

Nem igazán tudod tartani a szádat. Akkor is kimondod a véleményedet, ha körüllötted mindenki mást gondol. Vegyél kicsit vissza, különben mind az osztálytáraid, mind a tanárok körében sok elleneségre teszel szert. Ezt pedig nem engedheted meg magadnak. Fuss vagy űzz más sportot, így vezesd le az energiádat.

 

Bak

A csillagok nem tévednek: komoly irodalmi tehetséged van. A kiselőadásaid ( ha te választhattad meg a témát) igazi mesterművek. Ugyan ezt lehet elmodani a leveleidről is. Mostnaság egy kicsit szórakozott vagy, ezért mindent ellenőrizz alaposan.

 
 

 


Utolsó kép


Archívum

Naptár
<< Október / 2019 >>