Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kristen Stewart szerepet lopott a Waverly hely sztárjától

2010.06.23

Kristen Stewart szerepet lopott a Waverly hely sztárjától

Ki gondolta volna, hogy a Varázslók a Waverly helyből sztárja, Jennifer Stone is jelentkezett Joan Jett szerepére a The Runawaysbe? Ám sajnos nem szerezhette meg a szerepet, ugyanis egy bizonyos Kristen Stewart nevű világsztár elhappolta tőle azt!

Jennifer Stone és Selena Gomez

A Varázslók a Waverly helyből Harperje, a 17 éves Jennifer Stone hatalmas rajongója Joan Jettnek, így aztán nem csoda, hogy ő is ott volt a The Runaways meghallgatásán. Ám a szerep ugye végül Kristen Stewarté lett, de Jennifer állítólag nem haragszik ezért a sztárra…

Mindig is szerettem Joan Jettet, és mikor hallottam, hogy Kristen Stewart kapta meg a szerepet, akkor egyből megértettem, miért. Fantasztikus munkát végzett a filmben. Csomó Joan videót néztem a YouTube-on, hogy beleélhessem magam a szerepbe. Ő a fiatal lányok számára egy példakép, szóval semmit sem akartam elrontani. Örülök, hogy Kristen kapta meg a szerepet. Nem változtatnék meg semmit se a szereposztásban. Tökéletes volt. Mindenki - Dakota Fanning és Kristen - remek munkát végzett. Nincs senki, akit lecserélnék a moziban.

Szép válasz, de azért Jennifer titokban biztos szomorkodik a szerep miatt… :)

 

 
 

 


Utolsó kép


Archívum

Naptár
<< Március / 2020 >>