Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lady Gaga letaszította Michael Jacksont a trónjáról

2010.06.04

Lady Gaga letaszította Michael Jacksont a trónjáról

Hamarosan érkezik Lady Gaga új videoklipje amit az Alejandro című számához forgatott. Az extrém énekesnő új slágere egészen a 9. helyre tornázta magát a United World Chart -ra és ezzel új rekordot állított fel. A világranglistán eddig csak Jacko-nak sikerült egy albumról 6 dallal felkerülni, erre most Gaga kisasszony plusz 1 slágerrel rávert.

michael jackson, lady gaga, the   fame monster, trónfosztás

Michael Jackson Thriller albumával rengeteg rekordot állított fel. Többek között ez lett a világ legsikeresebb albuma a több mint 20 milliárd eladott darab alapján. 8 Guiness rekordot is elért albumról Jacko 6 dalt juttatott fel a United World Chartra. Lady Gaga azonban legutóbbi dupla albumával a The Fame Monsterrel leelőzte a Pop királyát. Legutóbbi slágerével az Alejandro-val ugyanis megelőzte Jackot, aki ezen már nem fog tudni változtatni.

Lady Gaga nemrégiben a Larry King show-ban vendégeskedett, ahol elárulta, hogy új videoklipjét június 7-én mutatják be. Az Alejandro slágerhoz forgatott video néhány jelenetében az énekesnő igazán közel kerül egy-egy táncoshoz, és tőle szokatlan módon rövid parókában táncol a fekete fehér felvételen, ami állítólag több mint 7 perces lesz. Nézz meg belőle néhány részletet!

Te mit gondolsz Gaga sikeréről?
 
 

 


Utolsó kép


Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>