Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miley Cyrus és Demi Lovato is megválik ruhájától

2010.06.23

Miley Cyrus és Demi Lovato is megválik     ruhájától

Öröm látni, hogy manapság a fiatal sztárok is mennyire készek arra, hogy segítsenek, amikor arra tényleg szükség van! Bár Miley Cyrus már részt vett a Haitit segítő We Are The World felvételében is, nem hagyta itt abba a jótékonykodást.


Az a bizonyos Grammy-ruha...

Az ifjú sztár követte Britney Spears jó példáját, és ő is beszállt egy nagyszabású aukcióba, ami a Haiti földrengés áldozatainak próbál segíteni. Britneyhez hasonlóan Miley is egy ruháját ajánlotta fel a jótékony célra, mégpedig azt a gyönyörű Herve Legere ruhát, amelyet az idei Grammy díjkiosztóra viselt. A Hannah Montana sztárja okosan belátta, hogy egy-egy ilyen akcióval rengeteget segítséget tudnak nyújtani a rászorulóknak.

Minden kis dolog, amit csak megtehetsz, számít.

A Vöröskereszt akciójában számos különleges sztárrelikviához juthatnak majd hozzá azok a szerencsések, akik ezeket meg is tudják fizetni. Többek között licitálni lehet majd Whoopie Goldberg teniszcipőire, Hugh Jackman következő filmjének premierjére és Demi Lovato teljes turnéruházatára is. Az aukció február 8-án kezdődik - lehet kezdeni a gyűjtést! :)

Miley és Demi mellett egyébként a többi Disney-sztár, többek között Selena Gomez és Emily Osment is kiállt egy videóüzenettel a jó ügy érdekében.

 
 

 


Utolsó kép


Archívum

Naptár
<< Április / 2020 >>